Noen som lurer på Netflix? Du kan logge dem ut eksternt

 netflix fjernlogging © Sharaf Maksumov | Dreamstime.com

Netflix har gått gjennom en rekke shake-ups i det siste, mens de lader $2 ekstra for alle som blir tatt for å dele kontopåloggingsdetaljer , introduserer et nytt lavkostnivå med annonsering og øker prisen på månedlige abonnementer.



Med alle disse endringene (og flere som kommer), er det en god ide å se hvem som har slått av kontoen din og kuttet tilgangen deres. Tross alt vil du ikke bli belastet for noen som bruker kontoen din uten at du vet det.

Les videre for å finne ut hvordan du logger ut uønskede Netflix-brukere eksternt.





Her er bakhistorien

Selv om strømmegiganten har sendt utallige e-poster til brukere om farene ved kontodeling (selv med trusselen på $2), har den vært relativt passiv når det gjelder å implementere strenge tiltak.

Dette gir tilsynelatende legitime brukere en sjanse til å korrigere kontostatusen uten å gå på spill. Og for ytterligere å drive poenget hjem uten å fremstå som en streaming-barnepike, rullet den ut en funksjon for å eksternt logge ut andre personer fra kontoen din.



Tekniske nyheter som betyr noe for deg, daglig

Personvern, sikkerhet, de siste trendene og informasjonen du trenger for å leve ditt beste digitale liv.

Hvis du noen gang har hatt en moocher på profilen din, vil du vite hvor mye trøbbel det er å tilbakestille passordet ditt og logge på igjen uten at den andre personen finner ut av det. I lang tid var det den eneste måten å fjerne freeloadere på.



Men nå har Netflix inkludert et alternativ i Kontoinnstillinger skjerm for å logge ut alle som bruker profilen din med ett klikk. Selv om det ikke eksplisitt står at det er for å sparke i gang moochers, virker det som en sannsynlig grunn.

EN Netflix blogginnlegg beskriver en ny funksjon i kontoinnstillingene dine kalt Administrere tilgang og enheter . Den lar deg se enheter som nylig har strømmet fra kontoen din, og du kan logge ut av bestemte enheter med ett klikk.

Slik administrerer du enheter ved hjelp av Netflix-kontoen din

Men det er ikke bare for å eliminere frilastere, da det også forhindrer sikkerhetsproblemer. Alternativet er flott hvis du logget på kontoen din på et flyselskap eller hotell og glemte å logge ut når du var ferdig. Dette forhindrer andre i å bruke legitimasjonen din på den enheten.



Funksjonen er nå tilgjengelig for alle medlemmer over hele verden. Du kan få tilgang til Administrere tilgang og enheter alternativ fra en nettleser eller en Android- eller iOS-mobiltelefon.

Slik får du tilgang til funksjonen:

  • Logg på Netflix med legitimasjonen din.
  • Etter velge profilen din , hold markøren over profilikon øverst til høyre og klikk på Regnskap .
  • Den tredje delen på neste skjermbilde er Sikkerhet og personvern . Klikk på til høyre Administrer tilgang og enheter .

Denne skjermen gir deg en oversikt over alle enhetene som nylig har logget på med opplysningene dine. Den inkluderer informasjon om klokkeslett og dato for påloggingen, en omtrentlig plassering og enhetens IP-adresse.



Hvis du ser en aktivitet du ikke kjenner igjen, klikker du på Logg ut knapp. Det er også et alternativ øverst på siden for å endre passordet ditt om nødvendig.